Amy Review

shisha

De Amy Deluxe  waterpijpen (die ook wel de Amy Match waterpijpen worden genoemd) zijn een uniek en innovatief ontwerp. Ze laten roterende haakposities toe voor een dubbele roterende haak DEL endured Joint. Hierdoor kan de joint goed afdichten en is het een kwaliteitsontwerp en een tijdloos ontwerp. Deze waterpijp zorgt voor gebruiksgemak, gemak en veiligheid. Deze zeer geavanceerde waterpijpen bieden een comfortabele binding en spanning om klachten op een werkplek te verminderen.

De langverwachte Amy Deluxe waterpijpen bestaan uit een pakket met twee haken en zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Deze waterpijpen hebben een groot oppervlak om te haken en zijn gemaakt van hoogwaardig en heavy-duty gietijzer. Het apparaat is een kasteel met een overeenkomst mondhaak die tot vijf gaten in zich heeft. De waterpijp is weerbestendig en draait met gemak.

De Amy Deluxe waterpijpen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren. Deze waterpijp maakt een roterende haak instabiliteit mogelijk samen met een kleine platte vorm voor haak stabiliteit. De Amy Deluxe waterpijpen zijn speciaal ontworpen voor zware toepassingen. Het metaal is duurzaam en gaat langer mee dan de meeste andere metalen waterpijpen. Ze zijn uiterst veelzijdig en bieden een goede waarde voor een machine waterpijp en een briljant ontwerp. Het is moeilijk om een andere waterpijp te vinden zoals de Amy Deluxe waterpijp.

De Amy Deluxe waterpijpen zijn een 40 inch model met een topdiameter van 5,5 inch. De bong heeft een zilveren punt en een statiegeldinzetstuk. De bong heeft een split gusset in het midden voor interlock en is goed gebouwd. De inzetstukken zijn zo gemaakt dat de bong zonder problemen kan draaien. Vereist een 3 voet flare ruimte voor gebruik in diepere toepassingen.

Amy Deluxe is gebouwd met staal en is het perfecte gereedschap voor een industriële verscheidenheid aan toepassingen. Deze waterpijp zorgt voor een uitstekende klemming, veilige roterende werking, en een breed scala aan bruikbare knallen voor een verscheidenheid aan toepassingen. Deze waterpijpen zijn de laatste tijd innovatief met het verwijderen van zowel de tape check als de weld check aan de uiteinden. Dit zorgt voor meer lengte gebruikt met een verminderde diameter van de ringen. Er zijn vele factoren te overwegen alvorens een soort gereedschap te kiezen, afhankelijk van de toepassing. Gebruik altijd informatie over het juiste gereedschap voor de klus. Als je eenmaal die beslissing hebt genomen, zorg er dan voor dat je de juiste uitrusting krijgt om de klus te klaren. Het gaat niet allemaal om de waterpijp, maar het is zeker to the point!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.