De kracht van ondersteuning op afstand

Rem pod

De rem pod weegt ongeveer 25 pond en de antenne is ongeveer 8 voet lang. En voor iets meer dan driehonderd dollar produceert de rem POD genoeg energie om het apparaat een tot twee uur te laten werken op een enkele AA.

Ik werd me voor het eerst bewust van de Spirit of the Motel toen ik toevallig een recensie las en onder de indruk was. Ik kocht er een en na het doorbladeren van verschillende pagina’s met informatie vond ik foto’s van over de hele wereld. Ik was verbaasd over wat ik zag. Ik kijk nu naar uw website en ik zie dat die wereldwijd toegankelijk is. Is het niet geweldig dat je dit apparaat alleen maar op een draadloos netwerk hoeft te zetten en je kunt nu syndiceren? Weet je nog dat je over Operaio en de Opera Mouse hebt gelezen? Dat was geschreven door een man genaamd Frank Welch die werkte voor de WMF, de voorloper van het huidige Google. De Opera Muis is een zeer kleine muis. Hij past in de palm van je hand. En je kunt er dingen mee doen die net als met een muis zijn. Je kunt slepen, neerzetten, kopiëren, alles. En het reageert heel snel. Ik ben altijd op zoek naar een goede muis die alles doet wat ik wil. Vooral als ik achter mijn bureau zit.

Het kleine zwarte doosje dat in de palm van uw hand past, wordt via een seriële kabel met de computer verbonden. En als je een bekabelde verbinding hebt, dan heb je de wisselstroom nodig om het kleine stopcontact aan de gang te houden. En als u dat wilt, kunt u de interne wisselstroom van de computer gebruiken. Met de PoE mogelijkheid kunt u ook via Ethernet verbinding maken met de PoE Advantage leverancier.

Ik heb onlangs een draadloze muis gekocht ter vervanging van de oude trackball-muis. Ik vind hem geweldig. Ik vind hem comfortabeler in het gebruik en ik hoef mijn hand niet naar beneden te drukken om naar het scherm te kijken. Ik ben van plan de muis en thea te bestellen en samen zullen we onze “elevator pitch” opzetten en een rondleiding geven in de kantoren van de hypotheekmagnaten. Oh, vergeet niet de datalogging terminal te bezoeken en tot je verbazing te ontdekken hoeveel vensters je hebt opengezet en hoeveel gegevens er op de vloer liggen. Ahh, geef me meer!

Tijdens de voorbereiding van dit spel dacht ik aan een marketingterm die ik sinds de middelbare school niet meer heb gebruikt: virale marketing. Ik vind dat het de manier beschrijft waarop consumenten op je werk reageren. Je levert een product of dienst en mensen die het anders niet zouden kopen, doen dat vanwege een waargenomen of werkelijk koopje. Je krijgt dit van de klant. Bedrijven doen het natuurlijk ook.

Stelt u zich nu eens voor dat uw verkoper of de persoon die uw bedrijf vertegenwoordigt niet beschikbaar is om uw vragen te beantwoorden. Wat zou dat betekenen? Zou het kunnen zijn dat zij niet in staat zijn het juiste antwoord te geven op uw vraag? Zou het kunnen zijn dat ze niet begrijpen wat uw probleem is? Antwoorden op de vragen die de klant of cliënt kan hebben, kunnen niet meer zijn dan wat de verkoper op dit moment weet. Als u geen antwoord hoort en het lijkt terug te slaan op uw probleem, kunt u er niet klakkeloos van uitgaan dat de persoon kennis van zaken heeft.

Met de kracht van ondersteuning op afstand kunt u anderen wereldwijd bereiken en met hen communiceren. U kunt werknemers in andere kantoren en klanten bereiken. U kunt precies communiceren wat u ervaart en uw problemen worden proactief aangepakt. U kunt de wachttijd van telefonische bedrijfsondersteuning elimineren en de hulp krijgen die u nodig hebt met de snelheid en het gemak van ondersteuning op afstand. Wilt u thuisblijven of wilt u uw bedrijf blijven runnen?

Ondersteuning op afstand vermindert de telefoonrekeningen en houdt u en uw gezin rustig en op de hoogte. Welke vragen of problemen u ook heeft, u kunt er zeker van zijn dat remote support de hulp zal bieden die u nodig heeft. Connectiviteit is de sleutel en als je twee manier radio contact;asion nodig hebt, ga je breedband internet nodig hebben. De meeste computerproducten worden geleverd met gebundelde diensten en als u een computercontroller koopt, zult u dezelfde dienst nodig hebben om uw andere computers te laten werken. TV en muziek zijn diensten die zonder computer ondenkbaar zouden zijn. Dit soort technologie heeft de manier waarop we denken over en omgaan met onze computers echt veranderd.

Lees meer

Oujia bord

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.