Hoe vind je de beste Spaanse

Spaanse delicatessen Gouda

Als u van eten houdt maar alleen goede tapas en stoofpotjes eet, bereidt u zich dan voor op een verrassing, want wat achter deze notering schuilgaat is een gegrilde dip. Ja, we hebben het over dim sum. Het is een traditie die al eeuwenlang bestaat.

Aan het begin van elk druk seizoen, zouden de mensen samenkomen in de mate van comfort en welzijn. De excessen van Kerstmis en Nieuwjaar zouden vroeg of laat Angelsaksisch, van generatie op generatie, bijdragen tot het beëindigen van deze wetgeving. De steeds talrijker wordende verordeningen die in naam van de hygiëne werden uitgevaardigd, konden deze traditie niet doen ophouden. De extra belastingen die binnenkwamen om de standbeelden te dekken, brachten het stadsbestuur tot stilstand.

Spoedig brachten zij het naar buiten als een doelwit voor bewoners en toeristen. Dit is wanneer de casual restaurant of fast food kraampjes opdoken als een nieuwe stijl van verwerving. Er begonnen verkooppunten te openen. Een van de dichtste concentraties van deze restaurants bevindt zich op Menorca. Hier vindt men niet alleen een paar restaurants van goede kwaliteit, maar ook de gezellige cafés van de gemakken binnenshuis in de wijk Assabet. Dit is echt een onvergetelijke ervaring, buiten de prachtige citadel Menorca.

Het eten en de geur van de plaats heeft zou een beroep op iedereen. Als u op vakantie bent, is het de enige plek waar u moet gaan eten. Als u hier bent om te drinken of om te bezoeken, zouden verschillende bars en restaurants een goede selectie van de fijne wijnen en kazen aanbieden. Ook tapasglaasjes, pitas (kleine gerechtjes) en churros (zoetigheid) zijn een van de meest gewaardeerde als u wat traditionele of moderne Spaanse delicatessen wilt proeven. Dit is een ware gastronomische ervaring, die zowel door de plaatselijke bevolking als door toeristen wordt gewaardeerd.

De andere grote attractie van dit gebied zijn de vele kastelen en een interessant programma van lokaal avontuurlijk toerisme. U vindt hier een groot aanbod van hotels en bed-stalletjes onder één dak; het enige stukje van de puzzel dat u nog zou moeten oplossen is het eten en de muziek. Sinds het begin van de 21e eeuw is het aantal toeristen in Menorca toegenomen. Zij hoeven dan ook niet lang te zoeken om alles te kunnen vinden wat zij zoeken.

Als het op eten aankomt, mag men geen van de bekende Menorcaanse gerechten missen, of het nu zeevoedsel, landvoedsel of iets uit de tuin is. De maaltijden die hier worden aangeboden zijn typisch voor het mediterrane dieet en ze zijn gemaakt van verse producten. Daarom zijn ze vrij laag in het vet en cholesterol dat veel andere plaatsen hebben. Ze zijn dan ook een prima optie voor mensen die zich willen bezighouden met gezonde voeding en niet zwaar genoeg zijn om andere vormen van gezonde gerechten te overwegen. Menorca staat ook bekend om zijn vakmanschap bij de produktie van goede kwaliteitswijn, want men leert de glazen flessen van de costal manèges te maken en ze vervolgens te onderhouden.

Lees meer

Spaanse delicatessen
Spaanse delicatessen 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.