Hoe word je een online coach?

Coach Amersfoort

Assistent-coach in het cyber-tijdperk.

In de coaching business, ben ik altijd in de Cyberspace geweest. Ik heb altijd vertrouwd op mijn correspondentie om mensen te coachen en te helpen. Online coach zijn is een grote stap voor mij geweest omdat ik zo gemakkelijk toegang heb gekregen tot elke persoon die ik wil helpen. Het grootste voordeel van toegang tot zoveel mensen die op zoek zijn naar hulp is de verscheidenheid aan manieren waarop je mensen kunt bereiken en helpen. De mensen met wie je contact kunt opnemen, bevinden zich in alle levensfasen, van de middelbare school tot studenten aan de universiteit. Ik heb studenten geholpen om af te studeren en ik heb hen kunnen begeleiden van de universiteit tot werkende professionals.

De assistent-coaching die ik van mijn coach heb gekregen, heeft mij tot het internet aangetrokken, omdat het een hulpmiddel voor zakelijk en persoonlijk gebruik is. Ik heb het internet voor zaken gebruikt en gebruik het nu voor persoonlijke zaken. Ik vond het een geweldig hulpmiddel voor zaken omdat het me helpt in contact te blijven met klanten en werknemers. Ik heb ook het leerproces als zeer effectief en plezierig ervaren. Het lijdt geen twijfel dat het internet de wereld heeft verjongd en mensen van over de hele wereld heeft samengebracht in een wereldwijde marktplaats.

Het internet is een geweldig instrument voor zelfontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Er zijn specifieke online cursussen voor het opbouwen van een bedrijf en een carrière. Er zijn ook cursussen voor het onderhoud van het huis en algemene zelfverbetering en gezondheid en fitness.

Als u een leesgewoonte hebt, kunt u overwegen een abonnement te nemen op The Economist. Het heeft lange-termijn thema’s en artikelen over technologie, gezondheid en educatieve ontwikkelingen.

Ik heb een groot deel van mijn pensioen in een kantoor doorgebracht, deels om weg te zijn van het lawaai en de controverse van het internet.

In Amersfoort is er een maatschappelijke steungroep die Together For The Internet (SFnet) heet. Ik heb het als zeer nuttig ervaren omdat het me in staat heeft gesteld mensen van over de hele wereld te ontmoeten. Ook al woon ik in Amersfoort, toch heb ik tijd om mensen uit bijna elk land te ontmoeten. Dit is zo’n opluchting geweest omdat ik niet alleen mensen ontmoet, maar het is ook een geweldige kans voor mij om te netwerken en mensen te ontmoeten die veel interesses en vaardigheden hebben die geen deel uitmaken van mijn leven.

Als u wat online onderzoek wilt doen over Amersfoort of een ander onderwerp, wees dan niet bang. Er zijn veel goed georganiseerde websites die u kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op uw vragen en dit is een goede plek om te beginnen. Ik stel voor een website te lezen in plaats van naar een andere website te gaan, want het verschil is als dag en nacht. Ik heb beide manieren geprobeerd en ik lees liever een website dan dat ik naar een website ga omdat het handiger is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.