Wat is film

Car paint protection film

PPF is een uitstekende oplossing voor uw meest veeleisende toepassingen, vooral op voertuigen uit het hogere segment. De folie is zeer duurzaam en vrijwel onderhoudsvrij.PPF heeft een heldere transparantie bij het bekijken en maakt het mogelijk de lak veel gemakkelijker te beschadigen zonder zichtbare schade. De folie wordt zichtbaarder naarmate hij op het lakwerk wordt aangebracht.

Gemakkelijk te onderhouden. De folie is zeer gemakkelijk te onderhouden. Hij kan eerst op de auto worden aangebracht en daarna in lagen worden aangebracht. Zelfs als het een nacht blijft zitten, kan het de volgende ochtend worden verwijderd en zal er zich geen verse lak onder de film hebben ontwikkeld.

De lakbeschermingsfolie is zeer kwetsbaar en is gevoeliger voor krassen dan andere transparante Car paint protection film. De blanke lak beschermfolie wordt niet aangetast door de elementen en zal dus eerder beschermd worden, in tegenstelling tot de folie.

Verwijdert Trocaripop vlekken. De film laat een residu achter op alle buiten geverfde oppervlakken en verwijdert zo de vlekken. Dit is gemakkelijk te verwijderen met een verdunde allesreiniger en tast de lak niet aan tijdens het schoonmaken.

Nitrogen Richards.Aangezien de folie als lijm wordt geleverd, kan hij met succes worden aangebracht met een machinepistool of een pletmachine. pletmachines zijn ideaal voor het aanbrengen en verwijderen ervan, omdat de extra hefboomwerking kan worden gebruikt om zelfs bij lage temperaturen aan te brengen.

Gemakkelijk te snijden. De folie is relatief snel te snijden. Voor kleine schepjes hoeft slechts één laag te worden aangebracht, waarbij nog ruimte overblijft voor het definitief verwijderen van de folie. Voor grote scheppen zijn twee of meer lagen nodig, omdat bij het aanbrengen van de folie op de lak de folie vanuit het midden naar de randen wordt geduwd, waar hij vervolgens wordt verwijderd om een schoon oppervlak achter te laten.

Bestaat uit UV-blokkers die de UV-stralen tegenhouden; bovendien zijn ze compatibel met de meeste autokleurstoffen, zodat de kleuren voor de auto gemakkelijk beschikbaar zijn. De functionaliteit van de folie is zodanig dat zij steeds opnieuw kan worden gebruikt en de privacy die zij biedt is een toegevoegde waarde voor het lakwerk.

Waterbestendig. Films zijn goed bestand tegen water en bieden maanden bescherming zonder te corroderen.

Koelende eigenschappen. folies zijn ontworpen om lucht af te koelen en de hoeveelheid Kelvin te verminderen die wordt gegenereerd tijdens het wassen en koelen van de auto. Daardoor wordt de bedrijfstemperatuur van de auto verlaagd en blijft de lak constant op een koel vochtgehalte.

Behoudt de kleur. De folie is een uitstekende indicator voor de kwaliteit van de autolak, omdat hij onmiddellijk een soepele mix van heldere lagen laat zien. De folie zorgt er uiteraard niet voor dat de kleur helderheid van de lak bereikt, wat door de buitenlucht zou worden aangetast, maar het zorgt er wel voor dat de kleur goed beschermd is. Het behoudt de kleur van de auto en biedt zelfs bescherming tegen UV-stralen, omdat de film een uitstekende absorbeerder is.

Beschermt tegen krassen.De autofolie zit meestal onder het lakwerk en voorkomt dat het oppervlak van de autolak wordt gebruikt en bekrast en wordt opgeheven tijdens de fabricage van de panelen. Krassen worden vermeden en het lakwerk zal een veel langere levensduur hebben na het aanbrengen.

Zorg ervoor dat het lakwerk regelmatig in de was wordt gezet. De was wordt twee tot drie keer per keer op het lakwerk aangebracht, waarbij de eerste laag vóór de tweede wordt aangebracht, enzovoort. Waxen is een proces om het lakwerk te beschermen tegen remstof en andere verontreinigingen, en het wordt gebruikt om af te dekken voordat er opnieuw wordt gespoten.

De belangrijkste voordelen van foliespuiten zijn dat er professionele technieken in zijn verwerkt, dat het zeer kosteneffectief is, gemakkelijk is aan te brengen, een professionele afwerking geeft, het onderhoud vermindert en het aantal benodigde herbewerkingen vermindert. Het zal voortdurend een belangrijke en aantrekkelijke optie zijn voor uw auto.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.